The Brief

The brief was simple. To create a clean, simple and efficient space with products to allow staff to work in an open plan environment, the space was designed to maximise the staff head count whilst not over crowding the space.

The Solution

The scheme was relatively small but unique in its setting for the products we supplied. Delivery and installation was planned and coordinated seamlessly to tie in with the clients schedule. Office downtime was zero hours as we completed the installation over a weekend.


David and his team really understood our brief which helped to achieve exactly what we wanted. We were surprised at just how quick and seamless the whole process was John McGower

Project Insight

Taylor Howes Designs are world-renowned interior designers, providing fully bespoke interiors at the exclusive end of the domestic market.

They work on houses circa £10-20m and spend as much again on the fit-out. This project was for their new London office in Knightsbridge.

The space looks fantastic and the client was extremely impressed with our professionalism and the final visual outcome.
Find out more about how this website uses cookies to enhance your browsing experience