The Brief

With an ever-increasing footfall at The Telegraph’s Victoria premises, the café and restaurant area was looking extremely tired. The area was also being used to host events and meetings and was desperately in need of an overhaul.

The Solution

We were responsible for re-designing the space and to provide flexible furniture solutions to allow the new area to work for many purposes. Although the interior didn’t get fully re-fitted the new design and furniture selected really enhances the environment and allows employees and guests alike to enjoy comfort in more elegant and stylish surroundings. Quiet spaces were created with the use of mobile pods and the modular table systems accommodate large groups and can be stowed away to open the floor space up for larger functions and events.


Find out more about how this website uses cookies to enhance your browsing experience